: : Vakiofontit
: : Brodeerausmalleja
: : Tikkimalleja
  

Brodeeraus - Ammattitaidolla ja nopeasti!

Brodeerauksessa eli kirjailussa yrityksenne logo tai haluttu merkki ommellaan lippalakkiin, puseroon, työhaalariin, pyyhkeeseen tai muuhun tekstiiliin. Tekniikka on parasta mahdollista ja ammattitaito pitkän kokemuksen hiomaa osaamista. Välitämme tunnetuimpien yritystekstiilitoimittajien tuotteita, joita täydennetään omalla lippalakkien maahantuonnilla.

Ohjelmointikustannukset ovat brodeerauksessa n. 25 - 100 €. Edullisimpia ovat tekstilogot, joissa voidaan käyttää valmiina olevia vakiofontteja. Värien määrä ei vaikuta brodeerauksessa ohjelmointikustannuksiin, värejä on käytettävissä 12 kpl/logo.

Brodeeraus-logon kokoa voi muuttaa, joten samaa logoa voi ilman lisäkustannuksia käyttää esim. takkeihin, lippalakkeihin, pyyhkeisiin ja erikokoisiin irtomerkkeihin. Minimitilausmäärä riippuu tuotteesta. Toimitusaikaa on hyvä varata sesongista riippuen 2-4 viikkoa.

Pipot ovat haasteellisimpia brodeerattavia tuotteita, johtuen hyvin joustavasta materiaalista. Speedlinellä on kuitenkin jo yli 30 vuoden kokemus pipojen, neuleiden ym. vastaavien tuotteiden merkkaamisessa.

Nyt myös yhdistetty digitaalinen painatus + brodeeraus. Tiedustele!